הניסוי המהפכני שהוכיח את איכות מוצרינו

מה ההבדל, בעצם,
בין מוצרי כפר מנחם למוצרים דומים נוספים?

את זה ניסינו להסביר למהנדס חשמל שעשה “סקר שוק” וגילה פערים קטנים במחירים בינינו לבין האחרים. יידענו אותו בעובדה שהמוצר שלנו עמיד למשך שלושים שנה לפחות, לעומת המוצר המתחרה שנשחק ומעלה קורוזיה לאחר תקופה של 10 שנים, ואז יש צורך לרכוש אחר ולהחליף אותו.

“איך אפשר להוכיח את זה?” הגיב המהנדס “בעוד 10 שנים אני כנראה לא אהיה בתפקיד הזה, ובטח שלא בעוד 30 שנה”

הרמנו את הכפפה, וביצענו ניסוי שדימה הוכחה לעמידות המוצר שלנו לעומת המתחרה.

הניסוי

הניסוי התבצע בתא מלח. בתא מהסוג הזה ניתן לדמות התיישנות טבעית באמצעות השריה במלח וחומרים כימיים אחרים. מנסים לדמות רמות שונות של התיישנות, ואז בוחנים את התוצאות. בניסוי נבדקו תוצאות של רמות שונות של התיישנות על המוצר שלנו ועל המוצר המתחרה.

התוצאות היו מדהימות וחד משמעיות: המוצר שלנו עמיד שנים רבות, שומר על איכותו ועל צורתו המקורית, לעומת המוצר המתחרה שהראה סימני שחיקה וקלקול מתקדמים לאחר תהליך ההתיישנות.

ההוכחה

בתמונות להלן מתוארים שלבי הניסוי, ואי אפשר לטעות במה שעולה מהתמונות: מוצר של כפר מנחם מעלה הרבה פחות קורוזיה ושומר על איכותו וצורתו, לעומת המוצר המתחרה שלאחר יישון וחשיפה לחומרים כימיים מכלים, לא היה ראוי לשימוש.